Α.Ε. Vanz Pharm Wuhan.

 

Α.Ε. Vanz Pharm Wuhan, ο αξιόπιστος προμηθευτής σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Vanz Pharm Inc. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Τις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Τις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες για τις πωλήσεις
Είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ με την επιχείρησή σας για σχεδόν τρία έτη, να σας ευχαριστήσω πολύ προσεκτική υπηρεσία, να σας ευχαριστήσετε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

—— Stephnie

Έχετε πάντα την πολύ γρήγορη παράδοση, πολύ ευτυχή να συνεργαστεί με σας. Σας ευχαριστούμε.

—— John

Πολύ ευτυχής να γίνει ο πελάτης, και πολύ ευτυχής σας για τη συνεργασία μας, να ελπίσει να είναι το μακροπρόθεσμο parter σας.

—— Sara

λάβαμε τη συσκευασία, πολύ γρήγορη, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, θα συνεχίσει να αγοράζει τα προϊόντα σας.

—— Luice

Σας έχω στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρόνοι ζευγών και παίρνουν επιστρεφόμενοι όπως undeliverable. Ναι. Είμαι ευχαριστημένος από τις σκόνες. σας ευχαριστούμε.

—— Bryan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Η γραμμή παραγωγής μας αποτελείται από το εργαστήριο, το πειραματικό εργαστήριο και το εργαστήριο παραγωγής.

  Εργαστήριο: με τη ικανότητα παραγωγής των χιλιογράμμων. Κυρίως για τις εγκαταστάσεις καθαρισμού και την επεξεργασία του μικρού όγκου στα χιλιόγραμμα.

  Wuhan Vanz Pharm Inc.

   

   

   

  Πειραματικό εργαστήριο: κυρίως για τη βελτιστοποίηση διαδικασίας και την προπαραγωγή του όγκου σε εκατό χιλιόγραμμα στους τόνους.

  Wuhan Vanz Pharm Inc.

  Wuhan Vanz Pharm Inc.

   

   

  Εργαστήριο παραγωγής: κυρίως για τη μαζική παραγωγή και τις εγκαταστάσεις καθαρισμού στους τόνους.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.

   

   

 • OEM / ODM

  Έχουμε τα εργοστάσια συνεργατών που παρέχουν τις υπηρεσίες OEM/ODM για μας. Αυτά τα εργοστάσια έχουν τις στενές σχέσεις με μας και είναι όλα κατάλληλα ιδιαίτερα, σε αυτήν την περίπτωση θα εποπτεύσουμε αυστηρά την ποιότητα παραγωγής και ελέγχου, και θα πάρουμε τις ευθύνες ποιοτικής ασφάλειας για τους πελάτες μας.

  Παρέχουμε επίσης τις υπηρεσίες OEM/ODM για τους πελάτες. Καλωσορίζουμε τους πελάτες μας για να επισκεφτούμε και να επιθεωρήσουμε το εργοστάσιο και το εργαστήριό μας και να διαπραγματευτούμε τη συνεργασία με την τεχνική ομάδα μας.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.

 • Ε & Α

  Το κέντρο Ε&Α μας (έρευνα και ανάπτυξη) έχει περίπου τη σύνθεση 1.000 τετραγωνικών μέτρων και το εργαστήριο δοκιμής, ανταποκρίνεται στα βιομηχανικά πρότυπα, που εξοπλίζονται με τις ερευνητικές εγκαταστάσεις πρώτης θέσης και την ισχυρή τεχνική ομάδα.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.Wuhan Vanz Pharm Inc.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Vanz Pharm Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. du

Τηλ.:: 86-27-84492310

Φαξ: 86-27-84492310

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)