Α.Ε. Vanz Pharm Wuhan.

 

Α.Ε. Vanz Pharm Wuhan, ο αξιόπιστος προμηθευτής σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Vanz Pharm Inc.

καλής ποιότητας Τις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Τις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες για τις πωλήσεις
Είμαι πολύ ευτυχής να συνεργαστώ με την επιχείρησή σας για σχεδόν τρία έτη, να σας ευχαριστήσω πολύ προσεκτική υπηρεσία, να σας ευχαριστήσετε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

—— Stephnie

Έχετε πάντα την πολύ γρήγορη παράδοση, πολύ ευτυχή να συνεργαστεί με σας. Σας ευχαριστούμε.

—— John

Πολύ ευτυχής να γίνει ο πελάτης, και πολύ ευτυχής σας για τη συνεργασία μας, να ελπίσει να είναι το μακροπρόθεσμο parter σας.

—— Sara

λάβαμε τη συσκευασία, πολύ γρήγορη, η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, θα συνεχίσει να αγοράζει τα προϊόντα σας.

—— Luice

Σας έχω στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρόνοι ζευγών και παίρνουν επιστρεφόμενοι όπως undeliverable. Ναι. Είμαι ευχαριστημένος από τις σκόνες. σας ευχαριστούμε.

—— Bryan

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Vanz Pharm Inc.

1 2 3 4
Wuhan Vanz Pharm Inc. Wuhan Vanz Pharm Inc. Wuhan Vanz Pharm Inc. Wuhan Vanz Pharm Inc.
Το εργοστάσιο μας Το εργοστάσιό μας Το εργαστήριό μας Γραφείο μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : vanz
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

 

Η Α.Ε. Vanz Pharm Wuhan ιδρύθηκε το 2011, τοποθετημένος αρχικά στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας της ζώνης οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης Wuhan και κινημένος προς το βιομηχανικό πάρκο Panhu στη κομητεία Jiayu, επαρχία Hubei το 2015. Το καταχωρημένο κεφάλαιο είναι RMB 12 εκατομμύρια (1 εκατομμύριο για την εμπορική επιχείρηση και 11 εκατομμύρια για τη συμβεβλημένη επιχείρηση). Είμαστε περιεκτική επιχείρηση με την επιχειρησιακή σειρά που καλύπτει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις APIs, φαρμακευτικοί μεσάζοντες, εκχυλίσματα φυτών, όλα τα είδη οργανικών μεσαζόντων και ούτω καθεξής. Αγοράσαμε τη βάση παραγωγής 14.000 τετραγωνικών μέτρων στο βιομηχανικό πάρκο Panhu, καθιερώσαμε διάφορες φαρμακευτικές γραμμές παραγωγής σύνθεσης, και επεκτείνουμε συνεχώς τη ικανότητα παραγωγής μας.

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες των φαρμακευτικών ειδών, κτηνιατρικά φάρμακα, φυτοφάρμακα, ηλεκτρονική, καλλυντικά, προϊόν υγείας, τρόφιμα, και ούτω καθεξής, τα οποία κερδίζουν την υψηλή δημοτικότητα μεταξύ των πελατών και μοιράζονται τις εκτενείς αγορές και εσωτερικές και στο εξωτερικό. Έχουμε πελάτης σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, Ευρώπη, Ιαπωνία, Κορέα, Ρωσία και ούτω καθεξής.

 

Η τεχνική ομάδα μας στο κέντρο Ε&Α αποτελείται από τους καθηγητές, ανώτεροι μηχανικοί, μέλη με τα πτυχία πανεπιστημίου γιατρών, κυρίου και. Ακολουθούμε και αναπτύσσουμε τα εθνικά κύρια προϊόντα τεχνολογίας που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Με τις προσπάθειες από κοινού μας, Vanz Pharm είναι ήδη βασική επιχείρηση στη χημική βιομηχανία φαρμάκων στην Κίνα. Μερικά από τα προϊόντα μας ταξινομούν No.1 των πωλήσεων το 2015.

 

Το Vanz Pharm χρησιμοποιεί τα πλήρη σύνολα προηγμένου εξοπλισμού της παραγωγής και της δοκιμής για να εξασφαλίσει τον υψηλό - ποιότητα του προϊόντος. Κάθε ενιαίο προϊόν πρέπει να περάσει την ακριβή δοκιμή και την επιθεώρηση ποιοτικού ελέγχου και να ανταποκριθεί στα υψηλά εθνικά πρότυπα ή στο εσωτερικό τα πρότυπα.

 

Είμαστε επικυρωμένη ISO9001 επιχείρηση, εγγραμμένη Κίνα που το διάσημο εμπορικό σήμα, κέρδισε την υποστήριξη κεφαλαίων καινοτομίας από την κυβέρνηση Wuhan, και έλαβε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Εγκρινόμαστε ως πιό αξιόπιστος προμηθευτής στη βιομηχανία από τους πελάτες μας για διαδοχικά έξι έτη.

 

Ο στόχος μας «διαρκώς βελτιώνεται, για να ικανοποιήσει τη συνεχή αναζήτηση του πελάτη». Κάθε μέλος προσωπικού Vanz Pharm θα λάβει αυτό υπόψη όλη την ώρα, και θα το επιβάλει σε κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας και τη διαχείριση της επιχείρησης. Όλες οι τιμές ανήκουν στο παρελθόν, οι άνθρωποι Vanz θα κάνουν το καλύτερό τους για να αναπτύξουν και να παραγάγουν περισσότερο τέλειο προϊόν και να συμβάλουν στις χημικές βιομηχανίες φαρμάκων παγκοσμίως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Vanz Pharm Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. du

Τηλ.:: 86-27-84492310

Φαξ: 86-27-84492310

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)